Buka Sofa’dan özel halılar sıcak mekanlar yaratıyor

Buka Sofa; patchwork desenli halı modelleriyle evlerin dekorasyonuna sihirli dokunuşlar yapıyor. Renklerin enerjisiyle harmanlanan, patchwork desenlerinden oluşan halılar, evlere yaşanmışlık hissini yansıtıyor.

Halılar artık sadece ayağımızın altındaki konfor değil, yaşam alanlarına farklı detaylar ekleyen birer dekorasyon unsuru. Buka Sofa’nın birden fazla renk ve desene sahip halılarını kullanarak yaratıcılığa açık sıcak mekanlar oluşturmak elinizde. Son dönemde ev dekorasyonunda tercih edilen patchwork halı modellerini, doğru renkler ile bir arada kullanarak evinize farklı bir hava katabilirsiniz. Buka Sofa’nın her tarz ev dekorasyonu ile uyum gösteren patchwork halıları, canlı ve pastel tonlarındaki renk alternatifleriyle dikkat çekiyor.

Zeminde vintage etki

Romantik iç mekanlar için ideal bir kullanım sunan halılar, geçmişi modern dokunuşlarla birlikte günümüze uyarlıyor. Yeşilin farklı tonlarından turuncuya, kahve tonlarından çiçekli motiflere kadar birbirinden farklı tasarımdaki halılar zeminlerde renkli ve tüm zamanlara uyum sağlayan bir dekorasyon stili yaratıyor.

Evinde küçük dekorasyon değişiklikleri yaparken, vintage ama bir yandan da modernizmden vazgeçemeyenler için, patchwork halılar dekorasyonda anahtar parça olmaya aday. Sade renkteki mobilyalarınız ile canlı renklerdeki halıları kombinleyebilir; renkli mobilya ve aksesuarlar ile de pastel tonlardaki patchwork halıları dengeleyerek, evinizde bütünlük elde edebilirsiniz.