Baran Ev ve Yapi Aksesuarlai Otomotiv San. ve Tic. A.S.

VİZYONUMUZ
Ev Dekorasyon, Otomotiv yan sanayi ve Yapı sektörlerinde ürünlerimizi uluslararası kalite standartlarına uygun olarak üretirken, ürün çeşitliliğimizi her geçen gün arttırmak, yenilikçi tasarımlarımız ile ön plana çıkmak ve ekonomik fiyatları ile iç ve dış pazarlarda öncü bir ticari marka haline gelmektir.

     MİSYONUMUZ
Sürekli değişen rekabet ortamına uyum sağlayabilmek ve müşterilerimizin beklentilerine doğru cevap verebilmek için kuruluşumuzda Kalite Yönetim Sistemini benimsemek, sistemin etkinliğini değerlendirip sürekli iyileştirmeyi sağlamak ve konusunda uzman personelimizle birlikte teknolojik gelişmeleri ve yasal gereklilikleri faaliyetlerimize yansıtarak, kaliteyi en üst düzeyde tutmaktır.

     POLİTİKAMIZ
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak, müşterilerle sürekli işbirliği içerisinde olmak, müşterilerimizin beklentilerini ilgili mevzuat şartlarını göz önüne alarak en kısa sürede doğru olarak karşılamak ve onların talepleri doğrultusunda yeni imalatlara açık olmaktır.

Kalite kontrole önem vererek, müşteri şikâyetlerini en aza indirmektir.

Personelimizin, sağlıklı bir iş ortamında, gelecek kaygıları olmadan çalışmalarını sağlamak ve her çalışanımıza göre eğitim programlarının düzenlenmesi ile kişisel becerilerini artırmaktır.

Tedarikçilerimizle olan ilişkilerimizde sürekliliği sağlayıcı çalışmalar yaparak, iş hacmimizi birlikte arttırmaktır.

Topluma ve çevreye duyarlı bir firma olarak, kanuni mevzuatlara uymak ve standartların gereklerini yerine getirmektir.

Firmamıza yapılmış olan yatırımların, kaliteden taviz vermeden en kısa süre içerisinde kazançlı bir şekilde geri dönmesi için gerekli çalışmaları yapmaktır.

  • Adres : Bahçekapı Mah. 2488.Cad. No:4 / D Şaşmaz – ANKARA
    Telefon : 0 (312) 278 56 56, Fax : 0 (312) 278 56 66
    E-Posta: info@gbaran.com.tr
  • www.gbaran.com.tr