Ayzem Grup Hali ve Yer Kaplama San. ve Tic. Ltd. Sti.

2014 yılında sektörde öncü firmalarda  uzun yıllar yöneticilik yapmış bir grup girişimci ruha sahip insanların bir araya gelmesi ile oluşmuştur. Ayzem kurucuları,  Kurumsal firmalardaki başarılı yönetimlerini,  deneyimlerini kendi işlerine de yansıtarak piyasaya kaliteli, farklı ve müşteri memnuniyeti yüksek ürünler arz ederek Ayzem’i  sektörde kısa zamanda adından söz ettiren bir firma haline getirmişlerdir. Teknik alt yapısı, özel tasarım makine parkuru  ve tecrübeli imalat kadrosu ile AYZEM yeni nesil Kaymaz tabanlı Halı sektöründe imalat kapasitesi  en büyük firmalar arasındadır..

İplikten başlayan imalat sürecinde dokumadan paketleme sevkiyat aşamasına kadar kendi bünyesindeki  üretim birimleri ile yüksek kalite standartlarında ürünler üretmekteyiz.

AYZEM Dekoratif kaymaz tabanlı Halı sektöründe desen çeşitliliği özgün tasarımları, en son teknoloji baskı tesisi ile, olanı değil olması gerekeni üreterek  sektöre öncülük etmektedir. Gerek kendi markamız ile gerekse toptan müşterilerimizin markaları ile ürettiğimiz tüm ürünlerin %100 müşteri memnuniyetine yönelik garantimiz altında olduğunu kıvançla belirtmek isteriz.

Hedefimiz müşterinin verdiği paranın karşılığını fazlası ile alabilmesi. Bu gün için değil yarınlar için üretiyoruz.

  • ADRES :Atatürk Mah. Özdemir Sok. Hera Clup Residence No:131-136 1. Bodrum Beylikdüzü / İSTANBUL
  • EMAIL : info@ayzem.com.tr
  • Telefon: +90 212 425 84 44
  • Faks: +90 212 425 84 45
  • www.ayzem.com.tr