AYANOĞLU HALI TİCARET LTD. ŞTİ.

1976 Yılında Isparta da kurulan Ayanoğlu Halıcılık, el dokuması, parça halı ve duvardan duvara halı satışı ile yerli ve yabancı markaların tasarım konseptine göre özel olarak üreterek hizmet vermektedir. Yurt geneline yayılmış bayiler kanalı ile hem proje hemde son kullanıcıya ulaşabilen Ayanoğlu Halıcılık en kısa sürede, en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyor.

VİZYONUMUZ

Kurulduğu yıldan bu yana kalite standartlarından ödün vermeden ilerleyen yapısını bozmadan insan kaynağını en iyi şekilde değerlendirerek ürün kalitesiyle birleştirme sürecinde farkındalık yaratmak.

MİSYONUMUZ

Sunduğumuz hizmetler sayesinde memnuniyet seviyesini en üst noktalara taşımak ve her zaman tercih, tavsiye edilebilir bir şirket olmak konusunda sağlam adımlarla ilerleyebilmek. Hizmetimizin her aşamasından tüm çalışanlarımızın iştiraki ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak doğru ürün doğru uygulama yöntemleri ile en son teknolojileri kullanarak sürekli gelişme bilinci ile kalite yönetim sistemine uyarak müşteri ile beraber her şeyin müşteri için olduğu ilkesi doğrultusunda üstün ideal hizmeti sunmak.

Telefon: 0 242 339 15 00 (pbx)

Fax: 0 242 339 32 73

E-mail: info@ayanogluhalicilik.com

Adres: Gazi Bulvarı Yeni Hal Kavşağı 
Antalya

http://ayanogluhali.com.tr