Ateco’dan sesi emen karo halılar

Verimli çalışmanın ancak rahat bir ofiste olacağı fikrinden yola çıkarak İngiltere’den karo halılar ithal eden Ateco Zemin Malzemeleri, sesin fazlasını emme özelliğine sahip tasarımlarıyla dekoratörlerin tercihi olmayı sürdürüyor. Ses denetimini sağlaması ve şık olmasının yanı sıra karo halılar, depolanma, nakliye, montaj ve değişim konularında zorluk çıkarmıyor. Kolay taşınıp değiştirilen ve yere montaj edilen karo halılar, pratik kullanımıyla da ofislerin vazgeçilmezi oluyor. Özellikle büyük ofislerde daha çok gürültü olduğunun farkındalığıyla Ateco Zemin Malzemeleri, ithal ettiği Burmatex marka karo halılarla sektördeki önemini kanıtlıyor.

“Ses yalıtımlı, kaliteli ve ekonomik bir şıklık için karo halı tercih edebilirsiniz”

Karo halıların zeminden gelen titreşim kaynaklı seslerin örneğin topuk sesinin ofis ortamında yarattığı gürültüyü absorbe ettiğini söyleyen Ateco Zemin Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Işık, karo halıların laminant gibi sert döşemelere kıyasla sesi daha az yansıttığını söyledi.

Karo halıların, iç içe geçen parçalardan oluşan tasarımıyla estetik bir görüntü oluşturduğunun altını çizen Işık, “İngiltere’den ithal edilen Burmatex karo halılar, zemin sesini absorbe etmekteki özellikleri ile öne çıkıyor. Burmatex’in en çok tercih edilen modellerinden Lateral, Zip, Tivoli, Hadron, Code karo halılarda ses absorbe oranı ve darbeli gürültüyü azaltma oranı oldukça yüksektir. Polyamid iplikle üretilen Burmatex karo halılar, zemin ses yalıtımında titreşim ve vibrasyonu kesen özelliklere sahip oldukları için iç mekanlarda ses yalıtımını en iyi şekilde sağlar. Zeminde sağladığı bu avantajlarla günümüzde hızla kullanım alanı artan karo halılar, ofislerden okullara, bankalardan otellere kadar geniş bir yelpazede kullanılıyor. Yerinden sökülüp başka mekanlarda da kullanılabilme avantajıyla da tercih sırasında ilk sıralarda yer alıyor” dedi.