Ateco Alüminyum Paspas ile her adımda temizlik

İnsan sirkülasyonun yoğun olduğu kamusal alanların en önemli konularından biri olan hijyen, markaların birincil gündem maddesi. İnsan sirkülasyonun yoğun olmasıyla kirler, ayakkabı yoluyla taşındığı için kapı önlerinde doğru paspas kullanarak temizliğini sağlamak mümkün.Son derece pratik olmalarının yanı sıra oldukça fazla seçeneğe sahip paspaslar konusunda uzman Ateco, genel mekanların temizliğinin manifestosunu yeniden yazıyor.

Alüminyum Paspas üretiminde sektörde önemli bir yere sahip olan Ateco, onlarca farklı paspas çeşidiyle sektördeki bilirkişiliğini kanıtlıyor. Alüminyum paspasları ile genel mekanların temizliğini sağlayan Ateco Zemin Malzemeleri, yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışıyor. Halı Yüzeyli Alüminyum Paspas, Kauçuk Yüzeyli Alüminyum Paspas, Fırça Yüzeyli Alüminyum Paspas ve Kapı Önü Standart Alüminyum Paspasları ile tüm beklentileri karşılayan Ateco, projelerinde aranan ismi oluyor.

İlk adımda temizlik için Ateco…

Paspas çeşitlerine ilişkin açıklamada bulunan Ateco Zemin Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Işık, günümüzde dış mekan paspaslarının kapı girişlerinde, kazıyıcı, sıyırıcı, nem alıcı özellikleriyle kauçuk paspas ya da yuvarlak fırça yu¨zeyli olarak tercih edildiğini söyledi. Işık, “Bünyemizde yer alan tescilli Artlines markamızla 20 mm, Slimlines markamızla da 10 mm olarak ürettiğimiz alüminyum paspaslar, genellikle tasarımcıların tercihi oluyor. Öte yandan yüksek trafik alanları için mükemmel bir seçenek olan Halı Yüzeyli Alüminyum Paspas, tasarımında kullanılan yüzde 100 polyamid halı sayesinde yüksek performanslı ve uzun ömürlüdür. Yüzey malzemesinde tercihe göre kauçuk, kauçuk + alüminyum sıyırıcılı, kauçuk + yuvarlak fırça kullanılabilir. Kauçuk Yüzeyli Alüminyum Paspas ise alüminyum gövde üzerine daha çok dış mekanlarda dayanıklı yapısıyla kir, çamur kazıyıcı olarak tercih edilmektedir.Son teknolojiyle kurguladığımız Yuvarlak Fırça Yüzeyli Alüminyum Paspas da diş fırçasını andıran görünümü, etkin, hızlı temizleme özelliği ile dış mekanlarda dayanıklı yapısıyla kir, toz, çamur kazıyıcı olarak tercih edilmektedir.Kendi üretimimiz olan paspasların temizliği kolaydır, mekanlara özel ölçüde, farklı tasarımlar olarak hazırlanabildiği gibi alüminyum çerçeveli standart boyutlarda çeşitlerimiz vardır” dedi.

İç mekan paspasların ise nem tutucu özelliğiyle kiri ve suyu içine hapsederek kapı girişlerinden itibaren hijyen sağladığını söyleyen Işık, “Yine Artlines markamızla 20 mm, Slimlines markamızla da 10 mm olarak ürettiğimiz alüminyum paspaslar tercih edilebilir. Yüzey malzemesinde tercihe göre halı, halı + alüminyum sıyırıcılı, halı + yuvarlak fırça kullanılabilir.Velur halı yüzeyli alüminyum paspaslar, yüzde 100 polyamid iplik cinsi ve pvc tabanı sayesinde yüksek performanslı ve uzun ömu¨rlu¨du¨r. Rip halı yüzeyli alüminyum paspaslar da kiri, tozu ve ıslaklığı büyük oranda sökerek maksimum temizlik sağlar. Bu özellikleriyle; anti-statik ve kaymaya karşı dayanıklı, ezilmeye ve aşınmaya karşı dayanıklı, yüksek nem tutucu gücüyle her turlu¨ yoğun trafikli girişte kullanılabilmektedir.”