ART CARPET Sanayi ve Ticaret A.Ş.

ART CARPET, makine halısı üretiminde ve ihracatında uluslararası alanda tanınan ve sürekli gelişim gösteren bir firmadır. Üretim faaliyetlerine 2005 yılında başlayan ART CARPET, halen 22 adet dokuma makinası ile üretim faaliyetlerini sürdürmektedir. ART CARPET 33.000 m² kapalı alana sahiptir. Kuzey Amerika’da bulunan deposu ile de bu bölgedeki alıcılara servis vermektedir. Gaziantep’te bulunan bilgisayar kontrollü üretim tesisimizin 8.400.000 m²/yıl parça halı üretim kapasitesi bulunmaktadır.

ART CARPET geniş satış ağı ile tüm dünya ülkelerine hizmet götürebilmektedir. İhracat yaptığımız ülkelerin halı standartlarına göre de üretim yapmaktayız. BSCI ve OKEO-TEX onaylı belgelerimiz ile bu standartlar sertifikalandırılmıştır. Tesisimizde kullandığımız Van De Wiele ve Schönherr tezgahlar dünyadaki en ileri teknoloji ile donatılmıştır. Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmemiz, İşçi Sağlığı ve Güvenliğinden, Kaliteden, ödün vermeden çevreye saygılı, yüksek nitelikli ve rekabetçi fiyatlar ile ürünler imal etmemize olanak tanımaktadır. Teknolojik imkanlar sayesinde her türlü ebadı ve deseni uygulayabilmekte, müşterilerimiz için yeni renkleri, desenleri, kombinasyonları, modadaki trendleri takip ederek market için doğru ürünü sunmaktayız.

ART CARPET olarak iyi kaliteyi sunmak , yeni ürünler geliştirmek , zamanında sevkiyat yapmak ve bütün müşterilerimize en iyi servisi sunmak öncelikli politikamızdır.

Misyon

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği kurallarına bağlı olmak,
Çevreye saygılı olmak
Kaliteli ürünleri müşterilerimize sunmak
Teknolojik gelişmeleri takip etmek
Yeni ürün geliştirmek
Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak

Telefon : +90.342 337 96 37
Faks : +90.342 337 96 38
e-mail : export@artcarpet.com
Adres : 3. Organize Sanayi Bölgesi 83303 Nolu Cd. No:2 GAZIANTEP / TURKIYE