Arıgün Halı Mobilya

Arıgün Halı Mobilya, 1980 yıllarında mobilya ve halı ile faaliyete başlayan firmamız ilerleyen yıllar içerisinde bünyesinde Beyaz eşya, Elektrikli ev aletleri ve Elektronik eşyada birçok markayı içinde barındırarak büyümeye devam etmiştir.

37 yıldır devam eden firmamız rahatlık ve kalitede ödün vermeden evlerde farklılık oluşturmak adına şıklığı ve konforu mağazalarına taşımıştır. Oturma gruplarından yatak odalarına, yemek odalarına, çocuk ve genç odalarından halıdan zücaciye ’ye ve birçok eşya çeşitleri ile mağazalarında yer almaktadır.

Rekabetçi ortamda kalite politikasında müşteri isteklerinin karşılanmasında ürünün sadece ekonomik olması değil, aynı zamanda kaliteli, güvenilir olması ve zamanında karşılanması da amaç edinmiştir.

Firmamız, araştırma – geliştirme faaliyetlerimizle tüketicilerimizin farklı yaşam biçimlerine ve kullanım alışkanlıklarına uygun, standartların dışında özel ölçü ile butik mobilya olarak hizmet vermektedir.

Firmamızın tüketici memnuniyetini sağlayarak hem çalışanlarına hem de tedarikçilerinin memnun etmeyi kendine prensip haline getirmeyi amaç edinmiştir.

Mehmet Ali Paşa Mah. Zincirli Kuyu Cad No: 3/B-C

İzmit/KOCAELİ

Tel: 0555 998 12 83

www.arigun.com