2019’da DOMOTEX ABD DÜZENLENECEK

Hannover Fuarcılık, 28 Şubat-2 Mart 2019 tarihleri ​​arasında Atlanta’daki Georgia Dünya Kongre Merkezi’nde DOMOTEX ABD’yi düzenleyeceğini duyurdu.

1988’de Almanya’nın Hannover kentinde, dünyanın önde gelen fuar organizatörlerinden Deutsche Messe tarafından kurulan DOMOTEX, zemin kaplamaları yenilikleri için dünyanın önde gelen fuarı. Domotex, Almanya, Çin ve Türkiye’den sonra şimdi de Amerika’daki döşeme başkenti Atlanta’da düzenlenecek bir üç günlük ticaret fuarında endüstriyi bir araya getirecek olmanın heyacanını yaşıyor.

Domotex ABD katılımcıları, en son makine halıları, duvardan duvara halı, tekstil zemin kaplamaları, el yapımı halılar, esnek zemin kaplamaları, tasarım döşeme / lüks vinil karo (LVT) ve laminat parke, parke ve ahşap döşemeleri yanı sıra uygulama ve konut döşeme pazarı için tasarlanmış kurulum teknolojileri gibi ürün gruplarından oluşacak.

“Pek çok endüstri temsilcisi, doğu ABD’de, kalitesiyle dünyanın önde gelen halı ve döşeme fuarı olan Domotex Hannover gibi bir organizasyonun eksikliğini çektiklerini belirtiyorlardı ve yıllardır bizden DOMOTEX markasını Kuzey Amerika pazarında başlatmamızı istiyorlardı.” diyen Hannover Deutsche Messe AG Yönetim Kurulu üyesi Dr. Andreas Gruchow sözlerine şöyle devam etti: “ABD’deki güçlü ekonomi göz önüne alındığında, ofisler, oteller ve mağazalar gibi ticari gayrimenkullere yatırım çok büyük. Yerel konut sayısı da önemli ölçüde artıyor. Bunlar ABD’nin yer döşeme satışında iyi koşullar sunmaktadır.”

DOMOTEX ABD, Döşeme Satıcıları, Bina Yapım ve Geliştiricileri, Zemin Kurulumcuları ve Satın Alma Grupları için Halı, Zemin Kaplamaları, Ahşap Taban, LVT ve diğer yenilikçi zemin kaplama ürünleri toptancıları ve perakendecileri dahil olmak üzere Kuzey Amerikalı uzmanları hedef alacak. DOMOTEX ABD, Deutsche Messe’nin ABD’deki iştiraki olan Hannover Fairs USA (HFUSA) tarafından organize edilecek ve yönetilecek.